lördag 10 augusti 2013

Ett stadigt grepp


Feng shui har totalt greppat tag i mig. Som den eviga ekorre jag varit är jag nu i röjartagen. Så idag när jag bestämt mig för att sitta och göra lite datajobb (bland annat efter en helt underbart rolig fotografering igår kväll :)... så längtar jag efter att få ta en rast och röja i den där garderoben som väntar på mig. Va? Vad har hänt? Mannen håller sig på avstånd och glädje åt min nya "hobby". 40års kris? Njä, det kan det inte vara om alla mår bra av det *ler* Sådär ser min dag ut. Jag går mellan datajobb och röjmani.


Bilden är från en porträttfotografering.


Mer om dagens datajobb berättar jag om imorgon :)
 
kram kram Malin

4 kommentarer:

Mirre sa...

En nyttig dag med andra ord, men sådana sysslor är ju roliga, samt så fin bild

Ohh tackar <3
kramar

Edith och jag sa...

Feng shui är grejer det! Du ska se så mycket energi du frigör nu med rensningen :) Har ju inte hunnit med bloggvärlden den senaste veckan. Bröllopsäventyret har tagit mycket tid som du vet. Men som vanlig jättefina bilder hos dig. Gillade verkligen porträtten på killen ja och alla de andra porträtten också förstås :)
Kram Maria

creando sa...

Hoppla! Vad har nu drabbat dig?! Är det månne övergående? ;)

majamyra | tired parents and happy kids lives here sa...

vilket fint porträtt, fint ljus.
RÖjartagen, skitbra ju! Har också en bok om FengShui och rensade mycket efter att ha läst den.

Det kommer dock nya röriga hörn ibland ändå, så rensa i röran får jag göra lite då och då :) Men det är jätteskönt när det är gjort. Man mår verkligen själsligt bättre, får som ett lugn.
Rensa lugnt!
/Lisa