fredag 30 augusti 2013

Underbara höst

 
I luften luktar det höst, man kan krypa in och mysa med gott samvete efter en underbar sommar. Hösten brukar innebära att mycket nytt kör igång och i onsdags drog Wilmas ridning igång och idag blir det mellanstadie-disco :) Mycket som händer i hennes värld just nu. Själv ska jag försöka ha en lugn helg. Efter en härligt intensiv vecka på jobbet skall det bli skönt att ha en lugn och oplanerad helg.
 


 
 
När jag ser hur hon galopperar iväg på hästen känner jag sån lust att rida på dessa underbara djur. Men just nu får jag nöja mig med att fota dem.
 
 
Kram kram Malin
 
 
 
 
 


10 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Så fin hon är på hästen. Vår dotter red också flöt några år sedan. En rolig upplevelse även för mig. Ha en fin lördag Kram Pernilla

Melody and M.E sa...

Nog minns jag när höstterminen drog igång och alla aktiviteter skulle pusslas ihop! Dotterns ridlektioner blev en timma vila på en läktare som gav lite träsmak i baken och visst hände det att hjärtat flög upp i halsgropen när någon ramlade av sin häst!
Härligt att bli påmind om sådant som man inte tänker på så ofta!
Kram
M.E

Ninelin - we remember moments sa...

Min planerade helg blev oplanerad, vilket passade perfekt :-) Härliga bilder. kram N

Edith och jag sa...

Vilka fina bilder på dottern och hästen! Tycker att det är fascinerande djur men får erkänna att jag var glad när min dotter bestämde sig för att sluta med ridningen. Jag var alltid så rädd att hon skulle åka i backen.
Kram Maria

Carina sa...

Vilka fina bilder! Min lilla tjej älskar oxå att rida och jag måste erkänna att jag tycker att hästar är bra mysiga :).

Hoppas helgen är och har varit bra!
Kram Carina

Jennie Bergius sa...

Fantastiska foton! Jag har alltid velat prova att rida men det har inte blivit av. Nu får jag vänta tills skrutten i magen kommit till oss. Kanske det kan bli verklighet nästa sommar :)

Ha en underbar söndag <3 Jennie

Fröken Pyssel sa...

Så vackert, och så läskigt! Jag bokade en islandshästridning med sambon för två år sedan. Han blev förälskad och jag gick med hästen som en hund istället. *lätt lugnast på marken*

Malin - Stjärnflocka sa...

Vilka fantastiska bilder!!!
Ja, man blir verkligen sugen att rida när man ser dem! :)
Kram Malin

åse sa...

Åh så underbart det ser ut, att få galoppera iväg, känna vinden i håret. Ljuvlig frihets känsla. Kram

majamyra | tired parents and happy kids lives here sa...

Åh, så fina foton på ridtjejen! Ser så kul ut att rida.