tisdag 29 oktober 2013

fotoutmaningen - Ö

 
Ö som i Över. Ja nu är det över. Nu kan alla återgå till sitt vanliga bloggande och bloggarna som färgat världen lite mer rosa kan återgå till sin vanliga form igen :) 
 
Andra ord på Över är Överallt, Övergiven, , Överleva, Övervinna, Överseende eller varför inte Ö som i Överst! Överst på blomman finns... Ja, såklart är det en droppe *haha*
 

 
 


 
 kram till alla er fina!


12 kommentarer:

Melody and M.E sa...

Klart att vi vill ha en droppe från dig som avslutning!
Stort TACK till Sara och dig som tog initiativet till den här fotoutmaningen! Tyvärr fixade Simone så vi inte hade någon ström igår kväll så jag missade Rosa Bandet Galan, men det kommer gå i väg en slant härifrån som är avrundad uppåt!
Kram M.E

LillaMy sa...

Vackert. Både blomman och hela tanken med iden om bokstavsutmaningen. / Kram LillaMy!

Dagar av lycka sa...

tack snälla för ett fantastiskt initiativ. Det har varit otroligt roligt att hänga med på utmaningen och det skall bli spännande att se hur mycket pengar det blir tillslut till Rosa Bandet!

Kram Anna

Edith och jag sa...

Mycket snygga Ö-bilder! Både örhängena och droppbilderna :) Ja nu är den här fotoutmaningen över. Tack för att ni ordnat den! Verkligen ett bra initiativ.
Kram Maria

Pia sa...

Vilka suveräna bilder!! Tack för att vi har fått hänga på denna härliga utmaning ;) Det har verkligen varit superroligt!!!
Kramen

Flower of Fame sa...

Så fina droppar överst på blomman. Tack för en super rolig bokstavsutmaning. Så klart givande på alla sätt. Hoppas vi får in många pengar tillsammans. Ha en fin kväll Kram Pernilla

frk. Frida Fortissima sa...

Tack för bloggutmaningen, det har varit toppen! Jag skrev ju mina bilder istället för att fota, men det gick bra det med:) Det viktiga är ju att uppmärksamma bröstcancer och att samla in pengar.
Allt gott,
Frida

åse sa...

Tack för dessa vackra bilder och tack för ert fantastiska initiativ. Ha en fin onsdag. Kram

Karin sa...

Hejsan! Det är verkligen en rolig och kul utmaning samtidigt som det är för en bra sak, tack för att ni har tagit initiativ till den i år igen. Ha det bra Karin

Villa Freja sa...

Vilka underbara bilder. Och ett sånt fint initiativ det där med bokstavsutmaningen. Kram.

Helén i Vilrummet sa...

Och så är det Översvallande vilken respons ni fått på utmaningen. Tack för att ni tog initiativet!
Klart att du har en droppe med. Lika fin bild som vanligt!
Kram Helén

Fröken Pyssel sa...

Fantastiska foton!